Annonsering:

For at denne nettsiden skal være gratis å bruke, så mottar vi et honorar for å linke til de ulike tilbyderene


Vi har ikke mulighet til å dekke alle tilbydere av antivirus. Håper du får god nytte av denne siden og del gjerne med venner og familie som er interessert i antivirus-programmer

Annonsering info

TotalAV anmeldelse

 • Vår vurdering
 • 9.8
 • "TotalAV gir deg god sikkerhet for pengene og inneholder også en gratisversjon"

  "TotalAV gir deg god sikkerhet for pengene og inneholder også en gratisversjon"


  Hva vi likte med TotalAV

 • Inneholder gratisversjon
 • Tilgang til VPN på premiumversjonen
 • Blokker Phishing-nettadresser
 • Ekstern brannmurtilgang
 • Eliminerer virus, trojanere, adware, o.l

 • Egenskaper

 • Pris: Gratis
 • Tilbud: Gratisversjon
 • Kundservice: 24/7
 • Fungerer på:
 • windows
 • apple
 • android
 • linux
 • TotalAV anmeldelse

  TotalAV er et antivirusprogram som gir deg det fulle spekteret av beskyttelse mot virus på nett. I en verden der teknologien løper fra de aller fleste i form av forståelse av kompleksitet, så er det viktig å ha et antivirusprogram en kan stole på. Ikke alle ønsker deg nemlig vel når du surfer fritt rundt på internettet.

  Det finnes i dag mange antivirusprogram, men få kan hevde å være bedre enn TotalAV. Dette programmet kommer med noen av de mest moderne funksjonene i markedet, og dessuten er det er sikkert og rimelig alternativ for alle brukere. Leter du etter et antivirusprogram i dag, så bør du lese videre i vår anmeldelse av TotalAV.

  Funksjoner

  TotalAV hjemmeside

  TotalAV sin hjemmeside

  TotalAV er et populært antivirusprogram grunnet sine mange nyttige funksjoner. Det første en bør merke seg er at programmet er perfekt for familien, da en kan koble seg opp til hele 5 enheter her, da avhengig av hvilken pakke en velger – noe vi kommer tilbake til under prisvilkårene for programmet.

  TotalAV hjemmeside

  TotalAV sin hjemmeside

  Videre har programmet beskyttelse i sanntid, slik at du blir advart underveis mens du surfer på nett dersom noe oppstår - slik som et cyberangrep. Det er dessuten mange andre sikkerhetsfunksjoner her som vil bli diskutert nærmere under neste kategori i denne anmeldelsen.

  En vanlig bekymring ved bruk av antivirusprogram er at en skal oppleve redusert hastighet. Mange vet at antivirusprogrammet tross alt kjører ganske tung programvare i bakgrunnen til tider. TotalAV har derimot optimalisert sine verktøy, slik at du får et hurtig og fleksibelt alternativ til antivirus.

  Videre kan TotalAV hjelpe deg med å rense din disk for unødvendige filer, slik at du frigjør plass her. Programmet kan også kontrollere din nettleser, slik at unødvendige ting ikke skal hope seg opp her. Alt i alt bidrar muligens TotalAV til at din datamaskin kan surfe raskere, og da ikke tregere slik mange antivirusprogram resulterer i.

  Med i et abonnement hos TotalAV får en også for eksempel en e-bok som ene og alene er dedikert til antivirusbeskyttelse, så vel som et passordhvelv. I sistnevnte kan en altså skjule passord fra andre individer, samtidig som en lagrer alle sine passord på ett enkelt sted slik at en ikke glemmer hva disse var!

  Alt i alt byr TotalAV på en rekke funksjoner som gjør dette programmet meget attraktivt for brukere. Allikevel er det nok sikkerheten i seg selv som en funksjon de aller fleste ser etter. Nedenfor kan du lese mer om alle de sikkerhetsfunksjonene som TotalAV tilbyr i sine pakker.

  Sikkerhet

  Sikkerhet er nødt til å stå i sentrum for enhver person som surfer på nett. For selv om det er godt å bruke sunn fornuft når en opererer med nettverksforbindelse, så er ikke dette alltid godt nok. Derfor er de mange sikkerhetsfunksjonene som TotalAV kommer med meget gunstige for deg som bruker din datamaskin mye.

  Malware, spyware, ransomware, adware, phishing, og mange andre begreper er ord de fleste av oss har hørt om. Selv om de færreste nok kjenner til hva samtlige betyr, så er det uansett trist at de fleste vet om disse ordene. TotalAV tilbyr full beskyttelse mot samtlige cyberangrep og virus som du og din datamaskin møter på.

  Aller mest effektiv her er sanntidsbeskyttelsen. Denne sørger for at du beskyttes i sanntid mens du besøker nettsider. Enten nettsiden forsøker å sende skadelig programvare, kryptere og stenge deg ute fra dine filer, eller samle inn informasjon om deg ulovlig, så beskytter TotalAV deg mot dette.

  Kanskje enda viktigere er det at TotalAV beskytter deg mot såkalt phishing. Dette er navnet på konseptet der hackere lager kopier av ekte nettsider som din bank for eksempel, og ruter deg mot disse. Her kan du fort ende opp med å taste inn brukernavn og passord, rett i fanget på kriminelle. Med TotalAV blir du derimot varslet ved suspekte nettsider.

  Pris

  OVPN

  TotalAV på PC

  Pris er utvilsomt en viktig faktor når du skal velge et antivirusprogram, og her er i grunn TotalAV meget fleksible. De gir deg nemlig muligheten for å velge mellom 3 forskjellige pakker, som da heter Essensiell, Pro, og Ultimat – i stigende rekkefølge selvfølgelig.

  OVPN

  TotalAV på PC

  Essensiell pakken koster i dag bare $20 årlig, noe som tilsvarer rundt 180kr. Pro og Ultimat koster henholdsvis $40 og $60, som tilsvarer 360kr og 540kr årlig. Det er med andre ord 3 meget rimelige alternativer en har å gjøre med når en skal velge et abonnement hos TotalAV.

  Samtlige er rimelige og kommer med gode betingelser. Ditt valg her kan, grunnet de lave prisene for alle 3 alternativene, rett og slett bare grunnes i det faktum at en pakke har en funksjon du foretrekker over de to andre pakkene. Du kan også velge en gratisversjon, men denne gir deg kun en gratis scan av din datamaskin.

  Sist men ikke minst er det verdt å nevne seg at du kan få TotalAV gratis i opptil 1 måned – i teorien i hvert fall. Det finnes nemlig en 30 dagers pengene tilbake garanti her, slik at om du ikke skulle være fornøyd, så får du pengene refundert. Dermed kan du selv benytte deg av en måneds tid til å evaluere og vurdere TotalAV sine tjenester.

  Kundeservice

  Hånd i hånd med god sikkerhet går selvfølgelig også god kundeservice. Kanskje bruker en ikke kundeservice all verden, men bare det faktum å ha dette tilgjengelig gir deg trygghet i bruken. Med TotalAV sin kundesupport på laget, så er du alltid sikker på at du får svar fra profesjonelle kunderepresentanter.

  TotalAV gir sine kunder mulighet for å kontakte dem over e-post hele 24 timer i døgnet. Uansett når du skulle trenge hjelp, så kan du raskt sende en e-post og forvente svar innen kort tid. Allikevel er det nok heller kunnskapsbasen som deres massive FAQ, oversikt over ofte stilte og besvare spørsmål, som blåser de aller fleste av banen.

  Deres FAQ er nemlig som et aldri så lite bibliotek innenfor antivirusprogrammer. Du kan nemlig få svar på mange spørsmål knyttet til antivirus i seg selv, så vel som spørsmål som er rettet mot TotalAV og bransjen som enhet. Her finnes det også meget tekniske spørsmål knyttet til antivirusprogrammet og hvordan det virker, samt praktiske spørsmål.

  Velg TotalAV som ditt neste antivirusprogram

  Når du skal velge ditt neste antivirusprogram, så er det mange faktorer som skal vurderes. Områder slik som tilgjengelige funksjoner, sikkerhet, pris, kundeservice, og mange flere skal vurderes av deg som bruker. Det kan være en vanskelig oppgave å finne et program som står til stil innenfor alle disse disiplinene. Allikevel gir TotalAV det en virkelig sjanse med sitt program!

  TotalAV er nemlig et fullpakket antivirusprogram med alle de funksjonene du kunne tenke deg, fra å kunne installeres på totalt 5 enheter, til å rett og slett kunne gjøre noe så enkelt som å lagre dine passord i et hvelv. Spennet av funksjoner her er imponerende, og da kanskje spesielt innenfor sikkerhet, der TotalAV holder deg sikker mens du surfer på din datamaskin.

  Du får dessuten et ekstra lag med sikkerhet som følge av deres kundeservice også, en support du kan kontakte 24 timer i døgnet på e-post, eller lese de mange ressursene fra i FAQ. Uansett, med alt dette i minnet, så koster altså TotalAV kun rundt 180kr årlig – det er en meget lav pris, og du bør definitivt vurdere TotalAV som ditt neste antivirusprogram!

  Vår konklusjon

  "TotalAV gir deg god sikkerhet for pengene og inneholder også en gratisversjon"

 • Vår vurdering
 • 9.8