Annonsering:

For at denne nettsiden skal være gratis å bruke, så mottar vi et honorar for å linke til de ulike tilbyderene


Vi har ikke mulighet til å dekke alle tilbydere av antivirus. Håper du får god nytte av denne siden og del gjerne med venner og familie som er interessert i antivirus-programmer

Annonsering info

Panda anmeldelse

 • Vår vurdering
 • 9.5
 • "Panda antivirus er et svært godt antivirus som gir deg mye for pengene"

  "Panda antivirus er et svært godt antivirus som gir deg mye for pengene"


  Hva vi likte med Panda

 • Antivirusbeskyttelse med brannmur
 • Sikker netthandel og nettbank
 • Blokkering av farlige nettsteder
 • Inneholder gratis VPN for privat internettilgang
 • God mulighet for foreldrestyring

 • Egenskaper

 • Pris: 174kr i året
 • Tilbud: Opptil 50% rabatt
 • Kundservice: 24/7
 • Pengene-tilbake-garanti: 30 dager
 • Fungerer på:
 • windows
 • apple
 • android
 • linux
 • Panda anmeldelse

  Over 350,000 cyberangrep foregår daglig, og årlig beløper kostnadene seg til rundt 18 milliarder kroner. Derfor er det godt å ha gode antivirusprogram slik som Panda ved sin side. Dette antivirusprogrammet kan nemlig gi deg og dine god sikkerhet mens dere ferdes på nett, slik at dere er trygge for alt av virus og cyberangrep på nettet.

  I dagens marked finnes det ufattelig mange gode alternativer, men Panda er altså hakket bedre enn disse. Nedenfor skal vi gjennomgå aspekter slik som funksjoner, sikkerhet, pris, og kundeservice i relasjon til Panda sine tjenester. På denne måten kan du avgjøre hvorvidt nettopp dette programmet kan være et passende valg til antivirus for deg!

  Funksjoner

  Panda antivirus

  Hjemmesiden til Panda antivirus

  Som en av de mest populære programmene i markedet, så er det liten tvil om at Panda har mange gode funksjoner. Det er tross alt mange av disse funksjonene som definerer programmet, og som har gjort at de nettopp har opplevd en såpass stor vekst med årene. Kanskje er den beste funksjonen av alle ubegrensede enheter til en marginal ekstrakostnad!

  Panda antivirus

  Hjemmesiden til Panda antivirus

  Blant de mer spesifikke funksjonene finner vi både interne og eksterne skanner som beløper seg kontinuerlig. Dette sikrer all din aktivitet på nett, enten det er mot malware, ransomware, phishing, eller hva det måtte være. Om du ikke skulle forstå hva disse typene virus begir seg utpå, så skal du bare være helt sikker på at Panda holder deg trygg i møtet med dem.

  På tross av at Panda konstant kjører i bakgrunnen, så har dette programmet derimot ikke den samme effekten som mange andre antivirusprogram har, nemlig å redusere hastigheten på datamaskinen. Det er nemlig heller sånn at Panda øker hastigheten, da programmet rydder diskplass, og ikke minst stopper unødvendige prosesser som sekker ned farten på maskinen.

  Panda føyer seg videre inn i rekken av antivirusprogrammer som tilbyr VPN tjenester. Her får du først og fremst en helt normal VPN med de rimeligste pakkene, mens Premium versjonen også kommer med en ubegrenset og meget sterk VPN. I samspill med et antivirusprogram, så er et VPN meget sterkt, i den grad at dette faktisk holder din IP-adresse skjult til enhver tid.

  Verdt å nevne er dessuten den høye krypteringsgraden som både Panda sitt antivirusprogram og VPN kan by på. Kryptering er viktig for å holde din informasjon sikker, og ikke bare hindre at virus kommer inn, men altså at din informasjon lekkes. Dette er selvfølgelig spesielt viktig ved transaksjoner av kapital og personlig informasjon, og her beskytter Panda deg godt.

  Andre funksjoner slik som foreldrekontroll og passordbank kommer også med Panda. Førstnevnte lar deg kontrollere hva barna kan se på nett, mens sistnevnte lar deg lagre alle passord i en fleksibel og trygg database. Utover de ovennevnte funksjonene finnes det også mange flere, da Panda rett og slett er spekket full med goder for sine brukere.

  Sikkerhet

  De kanskje beste godene er nok dog rettet helt spesifikt mot sikkerhet. Selv om mange av de ovennevnte funksjonene også er relatert til sikkerhet, så har Panda en håndfull med sikkerhetsfunksjoner som sikrer deg og dine på nett. Dette programmet er nemlig 100% garantert å oppdage malware, ransomware, spyware, phishing, og andre virus.

  Dette er en god sikkerhet å ha, selv om mange tenker at sunn fornuft holder lang vei. Når du derimot skal logge inn i det som ser ut som din nettbank, men som du senere finner ut at er et phishing angrep, så er det godt å ha en partner slik som Panda som aldri tar noe for gitt. Siden programmet alltid kjører, så vil slike ting oppdages ganske så enkelt.

  Identitetsbeskyttelse i henhold til innlogging i din faktiske nettbank, så vel som besøk ved andre nettsider, er selvfølgelig også viktig. Her er krypteringsgraden fra Panda helt essensiell, da den sikrer at tredjeparter ikke får innsyn i den kommunikasjonen som foregår mellom din og mottaker sin IP. Slik holder du din identitet helt trygg ved slike transaksjoner.

  Pris

  Panda antivirus

  Panda antivirus på PC

  De fleste antivirusprogram har et par alternativer til sine brukere, men med hele 4 forskjellige alternativer, så skiller Panda seg meget positivt ut. Det er fordi et slikt bredt utvalg av forskjellige alternativer gjør at brukerne kan velge akkurat den pakken som passer dem best, enten det er den mest elementære eller den mest avanserte pakken.

  Panda antivirus

  Panda antivirus på PC

  Du kan her velge mellom Essential, Advanced, Complete, og sist men ikke minst Premium. Hos Panda kan du få et antivirusprogram for lave $40 i året, som tilsvarer en årlig kostnad på rundt 340kr. Med alle de godene du får med dette programmet, så er dette en meget lav kostnad – spesielt sammenlignet med de kostnadene som kan beløpe uten antivirusprogram.

  Panda gir dessuten kundene fleksible alternativer i henhold til betaling, der du kan velge å betale den årlige kostnaden umiddelbart, eller å betale gradvis mens du bruker programmet. Du kan dessuten når som helst, om du ikke er fornøyd med Panda, avbryte ditt abonnement og få refundert pengene for den gjenværende tiden på ditt abonnement.

  Kundeservice

  Som en av de største aktørene i bransjen bør det ikke komme som noen overraskelse at Panda er en av de aktørene med aller best kundeservice også. Deres support spenner over 24 timer i døgnet, og det er her mulig å kontakte dem over live chat direkte på siden, telefon, eller e-post. Dermed står du fleksibelt til å kontakte Panda akkurat slik du måtte ønske.

  Support hos Panda starter derimot lenge før du potensielt skulle støte på et lite problem. Panda byr nemlig på diverse hjelpeartikler og guider underveis i din kundereise. For eksempel finnes det installasjons- og bruksguider for samtlige enheter, så vel som deres respektive operativsystemer. Dermed står de færreste igjen med mange spørsmål om Panda.

  Panda sin helt egen FAQ, som er en oversikt over ofte stilte spørsmål med korresponderende svar, er også spekket full av informasjon. Om du lurer på noe, eller har støtt på et problem, så er dette helt garantert det beste stedet å starte din letejakt for svar. Med organiserte kategorier, og lett navigerbare sider, så er det veldig enkelt å finne frem til akkurat ditt problem.

  Velg Panda som ditt neste antivirusprogram

  Valget av antivirusprogram kan fort bli uoversiktlig grunnet de mange aktørene i markedet, så vel som de mange faktorene som ligger bak et slikt valg. Tilgjengelige funksjoner, sikkerhet, pris, og kundeservice er tross alt bare en håndfull av de aktuelle faktorene en må benytte for å basere sitt valg på. På bakgrunn av disse vil vi derimot på det sterkeste anbefale Panda.

  Panda er et komplett antivirusprogram som tross alt leverer så mye mer enn antivirus egenskaper også. Du får blant annet et VPN inkludert i ditt abonnement, så vel som funksjoner som foreldrekontroll, passordbank, og mye mer. Dette er altså på toppen av sikkerheten du får imot de mange virus farene som befinner seg der ute.

  Dersom du er bekjent med farene bak malware, ransomware, spyware, phishing, og andre former for virus, så vil du nok være meget glad for å høre at Panda er i stand til å fange opp 100% av disse. Panda jobber nemlig ikke bare med å skanne interne filer og fjerne virus.

  I stedet skanner Panda kontinuerlig, slik at også fremtidig virus unngås. Derfor er Panda og dets fantastiske funksjoner et perfekt valg for deg som leter etter et nytt antivirusprogram!

  Vår konklusjon

  "Panda antivirus er et svært godt antivirus som gir deg mye for pengene"

 • Vår vurdering
 • 9.5