Annonsering:

For at denne nettsiden skal være gratis å bruke, så mottar vi et honorar for å linke til de ulike tilbyderene


Vi har ikke mulighet til å dekke alle tilbydere av antivirus. Håper du får god nytte av denne siden og del gjerne med venner og familie som er interessert i antivirus-programmer

Annonsering info

Norton anmeldelse

 • Vår vurdering
 • 8.5
 • "Norton Antivirus er en klassikker innen antivirustjenestene som leverer et godt produkt"

  "Norton Antivirus er en klassikker innen antivirustjenestene som leverer et godt produkt"


  Hva vi likte med Norton

 • Beskytter alle enheter med kun et abonnement.
 • Blokkerer infiserte og farlige nedlastinger.
 • Rydder opp på harddisken for å frigjøre plass
 • Advarer deg mot svindelforsøk

 • Egenskaper

 • Pris: 699kr i året
 • Tilbud: Ingen nåværende
 • Kundservice: 24/7
 • Pengene-tilbake-garanti: 60 dager
 • Fungerer på:
 • windows
 • apple
 • android
 • linux
 • Norton anmeldelse

  Norton er for mange nordmenn det aller best kjente antivirusprogrammet. Det er fordi Norton har vært en dominerende aktør her til lands i lang tid. Programmet har holdt mange nordmenn trygge på nett over årene, og dette handler først og fremst om deres innsats for å både bekjempe virus på datamaskinen, så vel som å forhindre at du får virus i det hele tatt.

  Internett har utvilsomt bydd på mange spennende goder for oss mennesker, men det har ikke vært helt uten problemer. Ovennevnte virus har kanskje vært den største utfordringen privatpersoner så vel som organisasjoner har hatt på nett. Her er dog Norton en fantastisk hjelp, og i denne anmeldelsen av giganten skal vi gå gjennom nettopp hvorfor.

  Funksjoner

  Norton antivirus

  Hjemmesiden til Norton antivirus

  Funksjoner er utvilsomt et viktig aspekt ved et antivirusprogram, og dette gjelder da altså først og fremst funksjonene som ikke nødvendigvis alltid handler om sikkerhet. De som handler om sikkerhet er tross alt funksjoner som er helt nødvendige for et antivirusprogram, men flere og flere programmer kommer med tilleggsfunksjoner for å skille seg ut i mengden.

  Norton antivirus

  Hjemmesiden til Norton antivirus

  Norton lar deg dra nytte av sine funksjoner og sikkerhetstiltak på opptil 5 enheter, slik at hele familien kan holde seg sikker, og ikke minst alle dine personlige enheter. Det hjelper tross alt lite dersom du har full sikkerhet på for eksempel din datamaskin, men lar all din aktivitet over mobilen bli utsatt for malware, ransomware, og lignende.

  Det er dog som sagt mange andre funksjoner som ikke nødvendigvis er relatert til sikkerhet som Norton bringer på banen. Blant annet gir Norton deg 2GB med backup i skyen deres, som da er totalt unntatt fra cyberangrep. Her kan du lagre dine aller viktigste filer, slik at disse bevares intakt og langt borte fra cyberkriminelle som kan utnytte informasjonen i disse.

  Videre er det verdt å nevne at kanskje en av de beste funksjonene hos Norton med tanke på brukeropplevelsen er at programmet faktisk gjør din datamaskin raskere. En vanlig myte er at antivirusprogram reduserer hastigheten til datamaskinen, da det tross alt kjører konstant. Ved hjelp av diskopprydding, fjerning av unødvendige prosesser, og fjerning av reklamer på nett, så gjør derimot Norton din datamaskin raskere.

  Norton var videre en av de første antivirusprogrammene til å se styrken av et VPN i kombinasjon med programmet. Derfor får du til den dag i dag et VPN inkludert i de fleste pakkene fra Norton. Dette sikrer at du kan skjule din IP på nett, slik at du er helgardert på alle fronter. Du kan få et VPN fra Norton også på opptil 5 forskjellige enheter.

  Utover disse funksjonene kommer blant annet også foreldrekontroll og passordbank. Førstnevnte lar deg kontrollere akkurat hva barna kan se på nett, slik at du kan filtrere ut upassende innhold blant annet. Sistnevnte lar deg lagre alle dine passord, trygt og fleksibelt, på ett enkelt sted – slik at du hverken mister disse til andre eller glemmer dem selv!

  Sikkerhet

  Enda viktigere enn de ovennevnte funksjonene er derimot hvor spesifikt sikker Norton faktisk kan gjøre din aktivitet over nett. Her er Norton blant de aller beste i bransjen, og du trenger ikke forstå deg på begreper slik som Malware, Ransomware, Spyware, Phishing, og mange flere for å forstå at Norton er en av de beste på ren sikkerhet i dagens marked.

  Dette understrekes kanskje først og fremst av deres tidligere nevnte kontinuerlige beskyttelse. Denne foregår altså i bakgrunnen uansett hva du foretar deg. Hvorvidt du besøker en nettside, eller spiller et spill med online tilkobling, så kontrollerer Norton altså her alt innhold som går inn og ut av din datamaskin sin tilkobling.

  Ved mistanke om cyberangrep, slik som malware, så advares du, og tilkoblingen kan avsluttes umiddelbart. Dette kan for eksempel være veldig nyttig ved phishing, der nettsider du ofte besøker, slik som nettbanken, kan være kopiert til å se ut som den siden. Da er det livsfarlig uten forvarsel fra et program slik som Norton, siden du fort kan ende opp med å taste inn meget sensitiv informasjon hos en nettside med skumle bakmenn.

  Kryptering, da spesielt ved hjelp av VPN tjenesten, er også verdt å trekke frem hos Norton. De kaller dette tross bankkryptering, nettopp fordi krypteringsgraden er såpass god for akkurat banktransaksjoner. Det innebærer at du kan overføre penger helt trygt gjennom din nettbank, uten å være redd for at et cyberangrep skal dukke opp og stjele dine midler fra deg.

  Pris

  Norton antivirus

  Norton Antivirus har flere gratisversjoner du kan teste.

  Det kan være vanskelig å sette en pris på et slikt antivirusprogram, men heldigvis er ikke prisen bestemt av den verdien som programmet gir deg. I stedet har Norton valgt å prise sine tjenester etter antall funksjoner og kapasiteten til disse funksjonene. For å gjøre det enklest mulig har Norton delt opp sine tjenester i totalt 4 forskjellige pakker du kan velge mellom.

  Norton antivirus

  Norton Antivirus har flere gratisversjoner du kan teste.

  Disse pakkene er Plus, Standard, Deluxe, og Select. Du kan få et abonnement hos Norton i dag til så lavt som bare 340kr i året! For de mange funksjonene, og ikke minst den høye sikkerheten en mottar her, så er dette en meget gunstig avtale rent økonomisk for deg som bruker. Det koster tross alt her mindre enn 1kr per dag du blir beskyttet.

  Dessuten er det verdt å poengtere at Norton kommer med 60 dagers pengene tilbake garanti dersom du velger et årlig abonnement. Ofte lønner det seg å registrere seg for et helt år, men uten prøveperioder, så kan dette være en skummel tanke å begi seg ut på. Norton gjør derimot valget ganske så enkelt på akkurat denne fronten.

  For den lave kostnaden er det ingen tvil om at Norton gir deg ufattelig mye verdi. Tar du høyde for alle de funksjonene som programmet kommer med, så vel som den sikkerheten det kan gi deg, så er prisen her ene og alene et salgspunkt. Programmet er blant de beste i bransjen, men altså allikevel også ett av de rimeligste.

  Kundeservice

  Norton er tilgjengelig 24 timer i døgnet over live chat, telefon, og e-post. Dette sikrer deg at du alltid føler deg sikker – og da ikke bare under din surfing, men også i henhold til ditt abonnement hos Norton. Skulle du noensinne ha noen spørsmål, så kan du tross alt spørre akkurat hvor og når det måtte passe deg. Svar får du gjerne i løpet av minuttet her.

  Det er verdt å nevne at du mest sannsynlig ikke engang trenger å benytte deg av kundeservice representantene hos Norton, i den grad at FAQ og hjelpeartikler her er såpass gode på å besvare spørsmål. I Norton sin FAQ finner en svar på det aller meste av vanlige spørsmål, samtidig som hjelpeartikler og guider hjelper deg med mer tekniske fremgangsmåter.

  Velg Norton som ditt neste antivirusprogram

  Søker du råd om å finne et godt antivirusprogram, så kan det være vanskelig å bestemme. Mange antivirusprogram ligner hverandre, og da spesielt med tanke på de funksjonene de tilbyr sine brukere. Norton er en av de som har vært i bransjen aller lengst, men samtidig en av de som utvikler seg i den mest innovative retningen.

  Tilgang til flere enheter, egen VPN tjeneste, backup i skyen, kontinuerlig skann, og mye mer kommer med dette programmet. Dette er for en pris som starter på under 1kr om dagen. Norton er et latterlig godt kupp, og et antivirusprogram som kan holde deg sikker for en brøkdel av kostnaden forbundet med andre lignende programmer!

  Vår konklusjon

  "Norton Antivirus er en klassikker innen antivirustjenestene som leverer et godt produkt"

 • Vår vurdering
 • 8.5