Annonsering:

For at denne nettsiden skal være gratis å bruke, så mottar vi et honorar for å linke til de ulike tilbyderene


Vi har ikke mulighet til å dekke alle tilbydere av antivirus. Håper du får god nytte av denne siden og del gjerne med venner og familie som er interessert i antivirus-programmer

Annonsering info

McAfee anmeldelse

 • Vår vurdering
 • 8.1
 • "McAfee er en klassiker innen antivirutjenester og leverer et solid produkt"

  "McAfee er en klassiker innen antivirutjenester og leverer et solid produkt"


  Hva vi likte med McAfee

 • Gode programmer for alle operativsystemer
 • Veldig gode clean up verktøy
 • Prisbelønnet tjeneste
 • Anti-spambeskyttelse
 • Sterk brannmur

 • Egenskaper

 • Pris: 300kr i året
 • Tilbud: Opptil 50% rabatt
 • Kundservice: 24/7
 • Pengene-tilbake-garanti: 30 dager
 • Fungerer på:
 • windows
 • apple
 • android
 • linux
 • McAfee anmeldelse

  McAfee er ett av de best kjente navnene innenfor en ganske så spredt antivirusprogram bransje. Her finnes det nemlig mange aktører på den internasjonale arenaen, der de aller fleste tilbyr sine produkter i det norske markedet. Kanskje aller best kjent er McAfee for å skille seg ut her som mer enn et antivirusprogram, da de har mange ekstra funksjoner.

  Dessuten er McAfee utvilsomt et program for hele familien, da de tilbyr god tilgang til enheter, og en forståelig brukerplattform for både yngre og eldre individer. Alt i alt er McAfee mer enn bare et antivirusprogram slik mange andre konkurrenter tilbyr. Derfor fortjener McAfee din vurdering neste gang du skal kjøpe et antivirusprogram, og i denne anmeldelsen kan du lese nærmere hvorfor akkurat det er tilfelle.

  Funksjoner

  McAfee antivirus

  McAfee sin hjemmeside

  Som nevnt er McAfee kjent som et program som kan passe hele familien. Dette er dog ikke bare sett i lys av deres brukerplattform som er enkel å forstå seg på. McAfee er nemlig også tilgjengelig for opptil 10 enheter. Dermed kan du holde alle dine egne, altså PC-er, nettbrett, og mobiler for eksempel, og familiens enheter trygge fra virus og cyberangrep.

  McAfee antivirus

  McAfee sin hjemmeside

  De over 500 millioner brukerne av McAfee kan også nyte en rekke forskjellige funksjoner på disse 10 enhetene de velger å installere antivirusprogrammet på. Selvfølgelig kommer dette noe an på hvilken pakke en velger, og det gjør også antall tilgjengelige enheter, men totalt sett er McAfee meget generøse med sine rimelige pakker.

  En av de beste funksjonene som McAfee tilbyr er utvilsomt å gjøre din datamaskin raskere. I et samfunn der mer og mer kreves av oss, så trenger vi god hastighet fra enhetene rundt oss. Det er nettopp derfor det er et så positivt punkt at McAfee faktisk ikke reduserer hastigheten, men heller gjør din datamaskin raskere.

  Dette gjør programmet gjennom funksjoner slik som diskopprydding og fjerning av prosesser som kjører unødvendig i bakgrunnen. De færreste vet en gang hva majoriteten av prosessene som gjør dataen deres trege egentlig er. McAfee sørger for å fjerne all unødvendig aktivitet og filer som gjør din datamaskin treg, slik at økningen i hastighet nå vil være merkbar.

  Det er altså på tross av at McAfee er en av mange antivirusprogram som kontinuerlig vil skanne for din sikkerhet. Enten du besøker en nettside, eller bare sitter og skriver i Word, så tar nemlig McAfee seg av å skanne alle dine filer kontinuerlig. På denne måten kan ikke malware, ransomware, spyware, phishing, eller andre virus på noen måte ramme deg.

  Foreldrekontroll, en bank for passord, familievennlige brukerflater, og mange funksjoner kommer også med på kjøpet. Allikevel er det selvfølgelig sikkerhetsfunksjonene som teller mest for de aller fleste, og disse skal vi gå gjennom mer i dybden nedenfor.

  Sikkerhet

  Sikkerhet er det fremste våpen som et antivirusprogram kan by på. Når du besøker en nettside, så er det ingen grunn til å tro at denne siden er sikret bare grunnet en nøkkellås og din sunne fornuft. Det er kun med et program slik som McAfee ved din side at du er helt trygg her, da dette antivirusprogrammet oppdager 100% av de virusene som befinner seg over nett.

  Begrep som malware, spyware, ransomware, adware, phishing, og mange flere blir stadig brukt i sikkerhetsdebatten rundt antivirus. De færreste vet derimot for eksempel hva phishing er. Her kan en helt tilfeldig nettside utgi seg for å være din nettbank, med eksakt samme oppsett og alt – allikevel vil et antivirusprogram som McAfee umiddelbart oppdage mistenkelige tegn på at denne siden ikke er den du ønsker å besøke, og dermed advare deg.

  Det er denne formen for sanntidsbeskyttelse som nettopp er så gunstig med McAfee. For ikke bare oppdager programmet virus 100% av gangene, men det opererer også kontinuerlig. Dermed er det bevist at McAfee aldri slipper noe virus inn som kan skade din PC, uansett om det er helt åpenbare virus, eller virus skjult innen for eksempel phishing.

  Kryptering er et annet nøkkelpunkt ved opplevelsen med McAfee. Når du surfer vil nemlig all din kommunikasjon som utgangspunkt være ganske så sårbar, med mindre du benytter deg av kryptering. Selv om de fleste nettsider i dag gjør dette, så kan du for eksempel aldri føle deg helt trygg under for eksempel finansielle transaksjoner – med mindre du bruker McAfee.

  Pris

  McAfee antivirus

  McAfee sin hovedmeny på PC

  Det er selvfølgelig umulig å sette en pris på den verdien som et antivirusprogram som McAfee gjør for deg. Heldigvis har dog McAfee valgt å sette ganske så fornuftige priser, da spesielt for sin beste pakke. Det er nemlig her 3 forskjellige pakker du kan velge mellom, alt ettersom hvilke funksjoner du er på utkikk etter, hvor mange enheter du skal dekke, og lignende.

  McAfee antivirus

  McAfee sin hovedmeny på PC

  Du kan få McAfee til så rimelig som bare 300kr årlig. Dette er et kupp med tanke på alle de funksjonene du får med på kjøpet, og ikke minst hvordan du holder din personlige og betalingsinformasjon trygg på nett med et slikt program. Denne sikkerheten er ikke til å sette en prislapp på i utgangspunktet, men McAfee lar deg altså få den til under 1kr dagen!

  Dessuten kan du nærmest få en prøveperiode hos McAfee med 100% sikker 30 dagers pengene tilbake garanti. Det betyr at du betaler for et årlig abonnement, men innen 30 dager kan angre deg og få alle dine penger tilbake. I praksis fungerer dette dermed i likhet med en prøveperiode, der du kan teste deg frem i programmet og se om det passer for deg eller ei.

  Prisen på McAfee er som nevnt blant de rimeligste i markedet, og dette er altså til tross for alle de godene programmet har å by på. Dessuten gir prøveperioden gjennom garantien deg en mulighet til å se hvor godt du liker programmet – noe du garantert kommer til å gjøre, da de tross alt har vært blant de beste i verden i over ett tiår nå!

  Kundeservice

  En av hovedgrunnene til at nettopp McAfee er så godt likt er sannsynligvis at de tilbyr såpass god kundeservice. Dette gir brukerne en ekstra trygghet, noe de tross alt allerede søker i et antivirusprogram og ikke trenger å betvile ved programmets egen support. Med McAfee sin kundeservice har du tilgang til eksperter 24 timer i døgnet om du skulle lure på noe.

  Disse kan kontaktes direkte på siden til McAfee gjennom en live chat, over telefon, eller ved at du sender en rask e-post. Svar får du uansett innen kort tid, men her er live chat definitivt anbefalt, da du her kan få ditt svar innen minuttet. Enda raskere er forøvrig det å ta en titt på FAQ, der du får profesjonelle svar på ofte stilte spørsmål.

  Velg McAfee som ditt neste antivirusprogram

  McAfee er blant de aller mest imponerende antivirusprogrammene, og de scorer høyt innen kriterier slik som tilgjengelige funksjoner, sikkerhet, pris, og kundeservice. Programmet gir deg nemlig det meste du kan ønske deg av et antivirusprogram, pluss litt til. Dessuten er sikkerheten helt klart i høysetet når du benytter deg av McAfee.

  Prisen på programmet skulle en tro var skyhøy, men McAfee føyer seg faktisk inn i rekken av de rimeligste, slik at en ikke trenger å inngå kompromiss her heller. Med en prøveperiode på 30 dager kan du også teste ut hvor godt programmet passer deg. Det er med andre ord ingenting som bør holde deg tilbake fra å prøve ut McAfee i dag!

  Vår konklusjon

  "McAfee er en klassiker innen antivirutjenester og leverer et solid produkt"

 • Vår vurdering
 • 8.1