Slik vurderer vi antivirusprogram

Det digitale livet de aller fleste av oss lever fordrer at vi passer litt ekstra på. Dette kan vi enkelt gjøre ved hjelp av et antivirusprogram. Et slikt program hjelper deg med å unngå skadelig virus på den enheten du benytter deg av, slik at du slipper å uroe deg for at, for eksempel, sensitiv informasjon skal bli borte.

Det er ikke bare privatpersoner som bruker antivirusprogram. Det gjør også små og store virksomheter. De cyberkriminelle blir smartere og smartere, og tar stadig i bruk nye metoder for å få tak i det de vil ha. Da er det viktig med et godt antivirusprogram, som dekker dine behov for trygg tilstedeværelse på nettet.

Dersom du er opptatt av å kunne surfe trygt og sikkert på nettet, lurer du sikkert på hvilket antivirusprogram du skal velge. Det finnes en rekke av dem på markedet, der noen gir deg mer for pengene enn andre. Det er her vi kommer inn i bildet. Vi har nemlig tatt jobben med å gå gjennom så mange av antivirusprogrammene som vi klarer, og presentere dem for deg.

Her kommer noen av grunnene til at du bør bruke et antivirusprogram:

· Tryggere enhet.

· Få hjelp til å fjerne datavirus, datamask, keylogger, trojanere, spionvare eller løsepengevirus.

· Fjerne virus og ondsinnede koder fra allerede infisert datamaskin.

· Filene skannes før du åpner dem.

Hva vi ser etter når vi anmelder?

Vår oppdaterte liste over de beste antivirusprogrammene på markedet gjør det enkelt for deg å finne det som best vil dekke dine behov. Vi skal nå gå gjennom hvilke kriterier vi vurderer etter og hvordan dette kan hjelpe deg med å finne et virkelig godt antivirusprogram.

Tjenestene som tilbys: Det aller viktigste aspektet handler om tjenestene som tilbys. Noen antivirusprogram tilbyr rett og slett flere funksjoner og bedre beskyttelse enn andre.

Priser: Mange av de mest populære programmene tilbyr ulike former for gratisversjoner. Ulempen er at du gjerne blir bombardert av annonser som skal overbevise deg om å bytte til en betalt versjon.

Tilgjengelighet: Tilgjengelighet kan ofte være en utfordring. Noen sider har kanskje dårlig med informasjon og er generelt vanskelige å navigere rundt på. Kanskje det til og med også er vanskelig å laste ned antivirusprogrammet. Dette er derfor en viktig del av vår vurdering.

Omdømme: Vi vurderer aldri en side kun ut fra de to første kriteriene. Hver vurdering er også basert på en prosess der vi sjekker hvilke kommentarer, tilbakemeldinger og vurderinger produktet allerede har fått fra tidligere brukere.

Det er naturlig nok langt flere kriterier enn dette. Vi tar blant annet hensyn til tilleggsfunksjoner og hvilken teknologi som er i bruk.

Vi mottar også betaling fra noen av samarbeidspartnerne våre, og dette kan påvirke plasseringen.

Annonsering:

For at denne nettsiden skal være gratis å bruke, så mottar vi et honorar for å linke til de ulike tilbyderene.

Vi har ikke mulighet til å dekke alle tilbydere av antivirus. Håper du får god nytte av denne siden og del gjerne med venner og familie som er interessert i antivirus-programmer

Ranking

For at denne nettsiden skal være gratis å bruke, så mottar vi et honorar for å linke til de ulike tilbyderene.

Vi har ikke mulighet til å dekke alle tilbydere av antivirus. Håper du får god nytte av denne siden og del gjerne med venner og familie som er interessert i antivirus-programmer