Annonsering:

For at denne nettsiden skal være gratis å bruke, så mottar vi et honorar for å linke til de ulike tilbyderene


Vi har ikke mulighet til å dekke alle tilbydere av antivirus. Håper du får god nytte av denne siden og del gjerne med venner og familie som er interessert i antivirus-programmer

Beste Antivirus for Norge

 • Ultimat beskyttelse mot skadelig programvare
 • Vær trygg fra spionprogrammer og cyberangrep
 • Fjern alle skadelige programvarer fra PCen din
 • De beste tilbudene og de laveste prisene
 • Annonseringinfo

 • Tilgjenglig på:
 • Windoes
 • Apple
 • Android
 • Linux
 • Annonseringinfo

 • Norsk sjold

  1

  ENESTÅENDE!

  Veldig rask og enkel i bruk. Fjerner og beskytter deg mot skadelig programvare.

 • Kontrollerer alt du laster ned sikkert
 • Analyserer og blokkerer tvilsomme nettsider
 • Inkluderer en VPN tjeneste
 • Beskytter Windows, Mac, iOS og Android
 • Veldig rask og enkel i bruk. Fjerner og beskytter deg mot skadelig programvare.

  9.8
  ENESTÅENDE!

  2

  SUPER!

  Enkel, rask og effektiv. God beskyttelse på Windows, Mac, iOS og Android

 • Trygg trafikk med avansert brannmur
 • God foreldrestyring
 • VPN for privat, anonymisert internettilgang
 • Enkel, rask og effektiv. God beskyttelse på Windows, Mac, iOS og Android

  9.5
  SUPER!

  3

  VELDIG BRA

  En av de ledende antivirusprogrammene på markedet. Totalt personvern på nett.

 • 30 dagers garanti og 24/7 kundeservice
 • Prisvinnende leverandør
 • Game booster og next gen anti-malware
 • En av de ledende antivirusprogrammene på markedet. Totalt personvern på nett.

  8.9
  VELDIG BRA

  4

  BRA

  Markedsledende antivirusprogram, de fleste kjenner til Norton Antivirus.

 • Veldig god internett beskyttelse
 • Ekstra foreldrekontroll
 • Beskytter Windows, Mac, iOS og Android
 • Markedsledende antivirusprogram, de fleste kjenner til Norton Antivirus.

  8.5
  BRA

  5

  BRA

  Et av de beste antivirusprogrammene til Mac. Enkel installasjon.

 • Beskytter personlige opplysninger
 • Rense- og optimaliseringsverktøy
 • Ekspertstøtte døgnet rundt hele uka
 • Et av de beste antivirusprogrammene til Mac. Enkel installasjon.

  6.9
  BRA

  Kort om hvert antivirusprogram

  TotalAV

  TotalAV på en laptop

  TotalAV sin hjemmeside

  totalav.com

  TotalAV på en laptop

  TotalAV sin hjemmeside

  TotalAV er et av de aller beste antivirusprogrammene på markedet i dag. Produktet består av en fullstendig sikkerhetspakke som beskytter enhetene dine på forskjellige måter. Programmet kan brukes på tvers av Windows, Mac, iOS og Android-enheter.

  Systemskanningene til TotalAV kjøres automatisk på de tidene du selv ønsker, og lokaliserer og fjerner virus, trojanere, adware, spyware, randomware og lignende. På den måten kan du være sikker på at enhetene dine alltid er frie for trusler.

  TotalAVs programmer vil også hjelpe deg identifisere programmer og feil som bidrar til å senke hastigheten på enhetene dine. På den måten slipper du det vante problemet med at PCen din blir tregere og tregere. TotalAV har også funksjoner som kan hjelpe deg med å øke batteritiden, minnet på PCen og lignende.

  Prismesssig er TotalAV en relativt rimelig Antivirustjeneste, her kan du velge forskjellige pakker ut fra hvilke funksjoner du ønsker. Den store fordelen med TotalAV er imidlertid at de har en gratisversjon, som etter vår mening fungerer meget bra.

  Panda Antivirus

  Panda antivirus på en laptop

  Panda antivirus sin hjemmeside

  pandasecurity.com

  Panda antivirus på en laptop

  Panda antivirus sin hjemmeside

  Panda Antivirus er et av de ledende antivirusprogrammene på markedet i dag. Det beste med Panda Antivirus er kanskje hvor mye du får for pengene. Skal du kun beskytte en enhet koster dette deg kun 175 kroner for et helt årsabonnement.

  I dette abonnementet får du tilgang til antivirusbeskyttelse med brannmur som oppdager og blokkerer virus, sanntidsbeskyttelse, blokkering av farlige nettsteder, VPN for privat internettilgang (dog med daglig begrensning), teknisk støtte og lignende. Her får du også en 30 dagers pengene tilbake garanti. Det er dermed ingen tvil om at Panda er et godt valg dersom du ønsker en rimelig tjeneste og et solid produkt.

  Er du ute etter en enkel antivirustjenestene som samtidig ikke koster skjorta, kan vi anbefale deg å velge Panda Antivirus. Selve programmet er også svært enkelt i bruk slik at du slipper å frustrere deg over at du ikke skjønner systemet. Nedlasting, installering og lignende er gjort på 5 minutter.

  Bullguard

  BullGuard på en laptop

  BullGuard sin hjemmeside

  bullguard.com

  BullGuard på en laptop

  BullGuard sin hjemmeside

  Bullguard Antivirus er en av de aller mest kjente antivirustjenestene på markedet i dag. Tjenesten har vunnet flere uavhengige antivirustester, og er nok en av de aller beste antivirustjenestene.

  Beskyttelsen til Bullguard er sterk, og inneholder beskyttelse mot så å si alt du kan støte på på internett. Antiphishing, Brannmur, Sårbarhetsskanner, Next gen anti-malware, Antispionprogram er bare noen av funksjonene Bullguard tilbyr.

  Bullguard er også gode på personvern, og programmet gir deg tilgang til sikkerhetskopi i skyen, identitetsbeskyttelse, hjemmenettverkskanner og lignende. Bullguard har også en VPN-tjeneste, men denne koster litt ekstra.

  Prismessig tilbyr Bullguard mange forskjellige pakker. Ut fra alle sikkerhetsfunksjonene Bullguard tilbyr mener vi at du får mye for pengene. Et årsabonnement koster omkring 500 kr, altså ikke mer enn omtrent 40 kroner måneden. Bullguard tilbyr også en 100 % garanti om pengene tilbake dersom du ikke er fornøyd. Du kan også teste Bullguard gratis for en kort periode dersom du ønsker dette.

  Norton Antivirus

  Norton antivirus på en laptop

  Norton antivirus sin hjemmeside

  norton.com

  Norton antivirus på en laptop

  Norton antivirus sin hjemmeside

  Norton Antivirus er kanskje det aller mest kjente antivirusprogrammet i verden. Grunnen til dette er selvfølgelig at Norton tilbyr en av de mest robuste tjenestene i bransjen. Norton har en rekke forskjellige pakker, som egentlig ikke varierer så mye i pris. Den billigste, «Starter» versjonen ligger på 450 kr, mens den dyreste «Premium» versjonen ligger på kr 599.

  Alle pakkene til Norton Antivirus gir deg omfattende beskyttelse til PC-en, Mac-en, Android- eller iOS-enheten din. Nortons smarte brannmur funksjon bidrar til å beskytte deg mot uatorisert tilgang til dine personlige filer. Norton har også en garanti om at enhetene dine er virusfrie, hvor de garanterer at en Norton-ekspert vil hjelpe deg med å holde enhetene dine virusfrie. Hvis ikke vil du få pengene tilbake.

  Norton tilbyr også gratis prøveversjoner, slik at dette kan være verdt å sjekke ut dersom du ikke er 100 % sikker på om du vil velge Norton eller et annet antivirusprogram.

  Sammenligning av våre TOPP 3 antivirus-programmer

  Total AV logo

  Veldig rask og enkel i bruk. Fjerner og beskytter deg mot skadelig programvare.

  INTEGRERT VPN

  Ja

  KONTINUERLIG SKANNING

  Periodisk

  PRIS

  Har gratisversjon

  GARANTI

  30 dager

  Enkel, rask og effektiv. God beskyttelse på Windows, Mac, iOS og Android

  INTEGRERT VPN

  Ja

  KONTINUERLIG SKANNING

  Ja

  PRIS

  Fra kr174/året

  GARANTI

  Ingen

  BullGuard logo

  En av de ledende antivirusprogrammene på markedet. Totalt personvern på nett.

  INTEGRERT VPN

  Ja

  KONTINUERLIG SKANNING

  Ja

  PRIS

  Fra kr239/året

  GARANTI

  30 dager

  Svar på ofte stilte spørsmål

  Hvorfor bruke en antivirus-tjeneste?

  Det er en grunn til at det i nyere tid har etablert seg en rekke forskjellige antivirus-tjenester på markedet. Etter hvert som PCer, mobiler og nettbrett har blitt mer avanserte har også hackere blitt mye lurere.

  Dette fører til at dagens enheter er ekstremt sårbare for avanserte angrep fra tredjepersoner. Identiteten din kan bli stjålet, viktig informasjon kan spres på nettet, PCen din kan bli ødelagt, og så videre. Et virus kan ta mange former og det er ekstremt vanskelig å oppdage eller fjerne det alene. Generelt er det utrolig mye skade et virus kan gjøre.

  Den beste måten å beskytte seg mot et virus er å skaffe seg et virusprogram. Dette vil både hjelpe deg fjerne eksisterende virus fra din nåværende PC, og forhindre at skadelige virus kommer seg inn på PCen din.

  Hva vi ser etter i valget av beste antivirus tjeneste?

  Det er mye som er viktig i forhold til hvilket antivirus man skal velge. Selvfølgelig er sikkerheten den aller viktigste. Det er utrolig viktig at virusprogrammet for eksempel kan scanne alle nettsider du besøker og advare deg mot visse nettsider eller i ytterste fall blokkere noen nettsider dersom disse er åpenbart skadelige.

  I tillegg er det utrolig viktig at virusprogrammet kan gjenkjenne skadelig programvare som befinner seg på programmer du er i ferd med å laste ned, slik at programmet kan forhindre at skadelig programvare kommer seg inn på PCen din.

  Til sist, men ikke minst er det utrolig viktig at antivirusprogrammet kan analysere all programvare som befinner seg på PCen din, og gjennkjenne skadelig programvare for deretter å fjerne den.

  På alle disse faktorene er det utrolig stor forskjell blant antivirusprogrammene, og dette er naturligvis noe vi legger stor vekt på i vår test. Dette er riktignok ikke de eneste viktige faktorene.

  Blant annet ser vi også på brukervennlighet. Hvor intuitivt programmet er, og hvor lett det er å bruke, er naturligvis veldig viktig for brukeren. I tillegg legger vi vekt på generell hastighet. Hvor fort kan programmet analysere PCen din, og hvor fort kan det identifisere skadelig programvare du er i ferd med å laste ned?

  Generelt sikkerhetsnivå, tilleggsfunksjoner som VPN-tjenester eller ekstra sikkerhetsfunksjoner, kundeservice og lignende ser vi også på. I tillegg ser vi naturligvis på prisnivået. Er en tjeneste veldig dyr i forhold til hva som tilbys er dette nødvendigvis et trekk, og motsatt.

  Koster et antivirusprogram penger?

  Det finnes utrolig mange antivirusprogrammer i verden. Noen av disse er gratis, men de aller fleste koster penger. Det er imidlertid relativt billig for de fleste antivirustjeneste, og de fleste er også vel verdt pengene.

  Grunnen til at vi ikke anbefaler de fleste gratistjenestene er fordi sikkerhetsfunksjonene som oftest er mangelfulle eller ufullstendige. De beste programmene tilbyr gjerne noen tjenester gratis, men disse er sjelden nok til å sikre seg fullstendig trygghet på enheten du bruker, særlig hvis du benytter deg av en PC.

  De fleste betalte antivirusprogrammer er også relativt billige i forhold til hva du får for prisen, særlig med tanke på hva du risikerer dersom du ikke bruker et antivirusprogram. Er det bedre å betale et par hundre kroner for et virusprogram, eller er det bedre at noen stjeler identiteten din eller legger ut bilder av deg på nett?

  Det siste du bør finne på å gjøre er å laste ned antivirusprogrammer via for eksempel piratebay eller utorrent. Litt ironisk er det utrolig mange som har fått virus på denne måten, fordi det gjerne er virus man ender opp med å laste ned. Skal du laste ned et gratis antivirus, burde du gjøre dette via antivirusprogrammet sin egen nettside.