Annonsering:

For at denne nettsiden skal være gratis å bruke, så mottar vi et honorar for å linke til de ulike tilbyderene


Vi har ikke mulighet til å dekke alle tilbydere av antivirus. Håper du får god nytte av denne siden og del gjerne med venner og familie som er interessert i antivirus-programmer

Annonsering info

BullGuard anmeldelse

 • Vår vurdering
 • 8.9
 • "Bullguard er et av de absolutt tryggeste antvitirusprogrammene du kan skaffe deg"

  "Bullguard er et av de absolutt tryggeste antvitirusprogrammene du kan skaffe deg"


  Hva vi likte med BullGuard

 • Prisbelønnet antivirus i mange tester
 • Brannmur med ekstra lag beskyttelse
 • Flere lag med beskyttelse
 • God foreldrekontroll
 • Premiumversjonen inneholder VPN

 • Egenskaper

 • Pris: 239,96kr i året
 • Tilbud: Opptil 20% rabatt
 • Kundservice: 24/7
 • Pengene-tilbake-garanti: 30 dager
 • Fungerer på:
 • windows
 • apple
 • android
 • linux
 • BullGuard anmeldelse

  BullGuard er ett av bransjens aller best kjente antivirusprogram, og dette er et program som mange nordmenn i dag bruker. Bakgrunnen for dette er at programmet alltid har vært et hestehode foran markedet generelt, og nye funksjoner og innovasjon finner du her først og fremst.

  Dette brukervennlige antivirusprogrammet gir simpelthen brukerne et godt alternativ til å holde seg sikker på nett, og det gjennom et fleksibelt program. I en verden full av usikre tilkoblinger og cyberkriminelle farende på nett, så er det viktig å beskytte seg riktig – og nettopp det kan BullGuard gjøre for deg. Les videre for å se akkurat hvordan!

  Funksjoner

  BullGuard antivirus

  BullGuard sin hjemmeside

  Det første å bemerke seg ved BullGuard er at en får ganske så mye antivirusprogram for pengene. Programmet er nemlig spekket med funksjoner, og dessuten kan du bruke det på alle de mest populære enhetene og deres respektive operativsystemer, deriblant Windows, Mac, og Android.

  BullGuard antivirus

  BullGuard sin hjemmeside

  Muligens er den største fordelen ved BullGuard det faktum at programmet holder deg trygg hele tiden, da det skanner for virus konstant. Det betyr at om du for eksempel surfer på nett i skrivende stund, så kjører programmet i bakgrunnen for å sørge for din sikkerhet. Dette kommer som et tillegg til mange andre sikkerhetsfunksjoner som vi kommer tilbake til.

  Selv om programmet altså kjører i bakgrunnen, og yter ganske bra, så trenger det hverken mye strøm eller sekker ned farten på din datamaskin. Det er fordi BullGuard er optimalisert som antivirusprogram, og dessuten kan programmet blant annet slette unødvendige filer og stoppe prosesser som tapper fart uten nytte for deg som bruker.

  Vanligvis snakker en om hvordan antivirusprogram og andre tilleggsprogrammer reduserer farten på din datamaskin. Med BullGuard er det derimot stikk motsatt, da dette programmet faktisk hever din hastighet. Gjennom å kjøre på en smidig og effektiv måte, samt redusere trykket fra unødvendige programmer, så er BullGuard også et optimaliseringsverktøy.

  Videre lar BullGuard deg blant annet også kontrollere din brannmur på en enkel og oversiktlig måte. Ingenting er mer irriterende enn å lete etter hvordan en kan omgå denne. Samtidig finnes det få ting som også er mer irriterende enn når uønskede nedlastninger faktisk kommer seg forbi denne muren. BullGuard lar deg kontrollere den fullt ut!

  Andre funksjoner slik som foreldrekontroll og backup i skyen er også nyttige å få med seg i et antivirusprogram. Tross alle godene de ovennevnte funksjonene byr på, så er det dog sikkerheten de aller fleste søker hos et antivirusprogram. Derfor er det gode nyheter at BullGuard også er spekket med sikkerhetsfunksjoner!

  Sikkerhet

  Når du skal anskaffe et antivirusprogram, så er det liten tvil om at sikkerheten bør stå i fokus. BullGuard er tross alt først og fremst et program som holder deg sikker på nett, selv om de ovennevnte funksjonene også er ganske spennende å benytte seg av. Faktisk kommer BullGuard med en rekke gode funksjoner for sikkerhetsløsninger.

  De fleste av oss kjenner til navnene på de mange formene for virus som befinner seg der ute. Allikevel er vi også ofte naive i henhold til hvordan disse fungerer, og enda mer spesifikt hvordan disse faktisk kan true vår hverdag på internett. I kampen mot malware, spyware, ransomware, adware, phishing, og flere er BullGuard en god hjelp å ha.

  Om du for eksempel skal lese skattemeldingen, søke om visum for en reise til USA, eller gjennomgå andre prosesser som krever inntasting av personlig informasjon, så er det gunstig å ha BullGuard som beskyttelse i bakgrunnen. På denne måten blir man for eksempel ikke lurt av et phishing angrep, der en av de tidligere nevnte sidene ikke er hvem de utgir seg for å være.

  BullGuard beskytter uansett hvilken nettside du besøker, og dersom noe mistenkelig blir fanget opp av programmet, så får du umiddelbart en advarsel her. På denne måten kan du alltid være sikker på at du nettopp er sikker! BullGuard er et antivirusprogram som ikke bare skanner din datamaskin for virus, men som forhindrer at det i det hele tatt dukker opp.

  Pris

  BullGuard antivirus

  Bullguard har også en god VPN tjeneste som er inkludert i premiumversjonen.

  BullGuard er ikke bare et godt antivirusprogram i henhold til funksjoner og sikkerhet, men deres pris er også meget gunstig for brukerne. Her er det dessuten 3 forskjellige versjoner å velge mellom, nemlig Antivirus, Internet Security, og Premium Protection. Samtlige har rimelige priser som gjør at du kan holde deg sikker på nett uten å sprenge banken.

  BullGuard antivirus

  Bullguard har også en god VPN tjeneste som er inkludert i premiumversjonen.

  Antivirus pakken, som er den mest elementære, koster $24 i året, noe som tilsvarer litt over 200kr årlig. Med denne pakken får du majoriteten av funksjonene, og ikke minst holder du deg helt sikker – og det til en brøkdel av kostnaden det kan innebære å ikke være sikker når du opererer på nett.

  Internet Security og Premium Protection pakkene koster henholdsvis $30 og $40, altså 270kr og 340kr årlig. Med andre ord er også disse pakkene meget rimelige, og de kan være verdt en vurdering dersom du leter etter enkelte spesielle funksjoner for din bruk av antivirusprogrammet.

  Dessuten er det verdt å nevne at BullGuard har prøveperioder på opptil 30 dager for sine pakker. Dette er ingen pengene tilbake garanti, men heller en 100% gratis prøveperiode. Videre gir også BullGuard deg beskyttelse på mobil helt gratis, og dette er altså ingen prøve eller begrenset periode, men et helt gratis evigvarende alternativ for mobil sikkerhet.

  Kundeservice

  Uansett hvor gode funksjoner og tjenester et antivirusprogram tilbyr, så vil brukerne unektelig ha god kundesupport tilgjengelig. Selv om en kanskje aldri får bruk for det med BullGuard ved sin side, så er det godt å vite at en har ekstra sikkerhet med deres kundeservice ved sin side – da dette tross alt er et program som skal levere sikkerhet i seg selv!

  Tilbudet av hjelp flommer simpelthen over hos BullGuard. Det første som møter deg i deres kundesupport er guider til alt fra installering til bruk av pakkene deres, og det til diverse enheter. Dessuten finnes det også forum her hvor en kan diskutere programmet og dets funksjoner.

  Selvfølgelig har du også muligheten til å kontakte kundeservice, og det kan du gjøre gjennom både live chat og e-post 24 timer i døgnet. På denne måten vet du at du alltid kan stole på at BullGuard er tilgjengelig når du trenger støtte, uansett hva det skulle være du trenger hjelp til fra kunderepresentantene her.

  Velg BullGuard som ditt neste antivirusprogram

  Valget av antivirusprogram er på ingen måter lett, spesielt siden det er så mange gode alternativer der ute. Blant de viktigste faktorene en bør se på ved sitt valg er for eksempel funksjoner, sikkerhet, pris, og kundeservice. Som nevnt i denne anmeldelsen scorer BullGuard utvilsomt høyt på mange av nettopp disse faktorene.

  BullGuard er et komplett antivirusprogram som kan benyttes til diverse enheter og deres respektive operativsystemer. Faktisk får du BullGuard helt gratis til din mobiltelefon, og deres versjoner for datamaskiner er også meget rimelige. Vanligvis er pris et kompromiss på kvalitet innenfor antivirusprogrammer, men i BullGuard sitt tilfelle er det et klart unntak.

  Spesielt kan sikkerhetsfunksjonene trekkes frem her, men også aspekter som den gode kundeservicen er verdt å nevne. Med tilgang til denne 24 timer i døgnet, så trenger du aldri å føle deg utrygg på å få hjelp. BullGuard gir deg rett og slett alt du kan lete etter i et antivirusprogram, og det til lave 200kr årlig. Dette er rett og slett et meget godt valg for deg!

  Vår konklusjon

  "Bullguard er et av de absolutt tryggeste antvitirusprogrammene du kan skaffe deg"

 • Vår vurdering
 • 8.9