Annonsering:

For at denne nettsiden skal være gratis å bruke, så mottar vi et honorar for å linke til de ulike tilbyderene


Vi har ikke mulighet til å dekke alle tilbydere av antivirus. Håper du får god nytte av denne siden og del gjerne med venner og familie som er interessert i antivirus-programmer

Beste gratis antivirusprogram

Antivirusprogrammer er utviklet for at du skal kunne bruke PC-en på en forsvarlig måte, slik at du ikke behøver å være redd for virus og skadelig programvare som kan finne veien til PCen din. I tillegg er det i dag nødvendig å forvare PC-en din mot hacking, svindelforsøk og spam på en tilfredsstillende måte.

Det er mye fokus på hvilke antivirusprogrammer som kommer best ut av tester som foretas av datakyndige eksperter. De fleste ønsker selvfølgelig å beskytte PC-en sin mot virus og andre angrep. Derimot ønsker mange at antivirusprogrammet de velger å benytte seg av er rimeligst mulig. Derfor tilbyr de fleste antivirusprogrammer gratisutgaver, slik at databrukerne kan nyte å bruke PC-en sin, uten å måtte tenke på noe form for risiko av noe slag.

Det er i dag mange ulike nettsider som tilbyr gratis antivirusprogrammer som kan lasted ned, slik at du kan sikre PC-en din mot virus på en forsvarlig måte. Derimot er det mange av disse gratisprogrammene som ikke er til å stole på. Mange av nettsidene der antivirusprogrammene tilbys kan være skadelige for maskinen din.

Det anbefales derfor at du finner frem til gratis antivirusprogrammer som kan lastes ned fra sikre nettsider. Du vil slik unngå at programmet skader maskinen din, slik at den ikke fungerer som den skal. Med et sikkert og effektivt antivirusprogram er du sikret en PC som fungerer, uten at du må ta hensyn til virus eller andre skadelige programmer som kan skade maskinen.

Hvilke gratis antivirusprogram er best?

Det tilbys en rekke gratis alternativer for antivirusprogrammer som enkelt kan lastes ned til din PC. Gratis løsninger fungerer på en effektiv og sikker måte, slik at du får beskyttet PC-en din på en forsvarlig måte uten at det koster noe. De mange gratis løsningene er godt testet på det internasjonale markedet i forhold til både kvalitet og sikkerhet. I det følgende vil vi skrive om de gratistjenestene vi mener er best på markedet.

TotalAV

Antivirusprogrammet TotalAV tilbyr en total beskyttelse mot hackere, virus, og skadelige programvarer. Dette gratisprogrammet er allerede brukt av millioner av fornøyde kunder over hele verden. Med daglig antivirusbeskyttelse kan du være trygg på at din digitale sikkerhet er i gode hender. TotalAV er et antivirusprogram som tilfredsstiller dine behov på en utmerket måte.

TotalAV er et effektivt og raskt antivirusprogram som er fullpakket med de mest vesentlige funksjonene som er nødvendig for at din PC skal fungere på en effektiv måte. Dette gratisprogrammet tilbyr en rask nedlasting uten komplikasjoner. Programmet beskytter PC-en din effektivt, uten at programmet bremser dine muligheter på maskinen.

Med gratisprogrammet TotalAV kan du effektiv spille nettspill, utføre bilderedigering, og andre ressurskrevende aktiviteter, uten at programmet hindrer deg i å jobbe effektivt. Antivirusprogrammet gir maskinen din en fullverdig beskyttelse uten å komplisere antivirushandlingen på noen som helst måte. Programmet er tilpasset bruk for Windows, Apple Mac, iPhone, iPad og andre Android-enheter.

I tillegg til en antivirusbeskyttelse tilbyr TotalAV gratis nedlasting av en rekke sikkerhetsforbedringer som gjerne kan bidra til at sikkerheten forbedres for din PC. Dette er tjenester som blant annet gir deg en beskyttelse av dine passord, og ikke minst blokkerer forstyrrende annonser som du ikke interesserer deg for.

Panda Antivirus

Det populære antivirusprogrammet Panda Antivirus beskytter maskinen din effektivt mot virus i sanntid. Programmet fungerer som en trygghet og inkluderer brannmur. Du sikres mot at nysgjerrige naboer og hackere besøker Wi-Fi-nettverket uten tillatelse. Hvis du har barn vil du enkelt kunne administrere internettbruk og apptilgang i forhold til dine barns bruk og internettvaner.

Panda Antivirus tilbyr deg en sikker løsning som beskytter mot at uvedkommende stjeler identiteten din om du surfer på nett, besøker nettbanken, eller besøker nettbutikker. I tillegg krypterer dette programmet data som er konfidensielle, slik at din data sikkert kan lagres uten at uvedkommende får tilgang.

Dette populære programmet beskytter dine passord på en effektiv måte og gir ubegrenset med muligheter i forhold til å besøke utenlandske nettsider på en sikker måte. En døgnåpen kundeservice sikrer at du til enhver tid får den hjelpen som du gjerne behøver i en oppstartsperiode.

Panda Antivirus sikrer nettbruken din mot virus på en effektiv måte. Du behøver ikke å være redd for at uvedkommende skal forstyrre deg eller spre dine personlige opplysninger videre. Med sikre betalingsmuligheter kan du også shoppe fritt i utenlandske nettbutikker.

En gratis nedlasting av det populære antivirusprogrammet Panda Antivirus sikrer at du oppnår en virusbeskyttet PC på en tilfredsstillende måte. Med et sikkert antivirusprogram vil du oppnå en følelse av trygghet når du jobber på din PC. Uavhengig av om du skal benytte dette programmet privat eller i jobbsammenheng vil du oppleve fordeler som du ikke kan være foruten.

Bullguard

Det effektive antivirusprogrammet Bullguard er ett av de mest ledende antivirusprogrammene i det internasjonale markedet. Dette er et antivirusprogram som tar personvern på alvor. Bullguard tilbyr en sikker og effektiv nettleser som til enhver tid beskytter mot virus og andre former for forstyrrelser i forhold til sikkerheten på din PC.

Dette programmet kan lastes problemfritt ned på din PC, slik at du raskt kan nyte de fordeler som er inkludert i denne antiviruspakken. I tillegg til en effektiv virusbeskyttelse tilbyr dette programmet en identitetsbeskyttelse. Du kan derfor slippe å bekymre deg over at uvedkommende benytter ditt Wi-Fi eller stjeler personlig informasjon fra din PC.

For å benytte dette antivirusprogrammet behøver du ikke noen form for innlogging. Du kan benytte programmet på en hvilken som helst enhet som du er i besittelse av. Du kan med stor fordel surfe rundt på internasjonale nettsteder uten problemer. Videre kan du benytte deg av betalingsmetoder uten frykt for at noen stjeler din innlogging eller annen personlig informasjon.

Ved bruk av dette antivirusprogrammet vil din PC ikke laste inn informasjonskapsler eller andre utvidelser uten din tillatelse. Bullguard tilbyr å gi deg søkeforslag når du foretar søk i nettleseren din. Dette er en programvare som tilbyr en avansert virusbeskyttelse uten at det koster deg noe. Med sofistikerte løsninger og funksjonelle metoder sikres din PC mot avanserte trusler som til enhver tid finnes.

Ved bruk av antivirusprogrammet Bullguard vil du oppnå en total identitetsbeskyttelse, der du garantert vil kunne oppbevare dine personlige opplysninger lagret på din PC. Informasjon som e-postadresser, førerkort, kortnummer, og andre vesentlig personlig informasjon vil være beskyttet mot identitetstyver.

Norton Antivirus

De fleste kjenner til antivirusprogrammet Norton Antivirus. Dette er et allmennkjent antivirusprogram som tilbyr gratis løsning for din PC, slik at du beskyttes mot virus og andre trusler som du møter på internett. Dette effektive antivirusprogrammet kan med stor fordel lastes ned på dine mobile enheter også, slik som smarttelefon og nettbrett. Inkludert i pakken får du selvsagt brannmur for både Mac og din PC.

Du vil kunne benytte deg av en meget funksjonell sikkerhetskopiering som gjør at maskinen din automatisk lagrer det du til enhver tid gjør, i forhold til eksempelvis skriftlig arbeid. Dette antivirusprogrammet tilbyr en utmerket passordbehandling der dine passord beskyttes på en god måte, uten at du behøver å være redd for hacking eller identitetstyveri.

Norton Antivirus tilbyr deg også muligheten til å beskytte dine barn mot uønsket trafikk ved å effektivt tillate foreldrekontroll. Du får slik en bedre kontroll over aktiviteten til dine barn når det gjelder nettsurfing og spillaktiviteter som barna foretar seg på nettet. I tillegg til passordbeskyttelse vil du også være godt beskyttet når du logger deg inn i nettbanken eller besøker andre konfidensielle nettsider.

Dette antivirusprogrammet er også tilpasset for nettsurfing på flyplasser, kaffebarer, eller andre offentlige rom, uavhengig av hvor du befinner deg. Du kan sikkert og trygt benytte din bærbare enhet der du ønsker. På denne måten kan du både jobbe og foreta deg ærend på nett i privat sammenheng, uten uforutsette trusler.

I tillegg til kryptering ved bruk av passord og annen personlig informasjon, så tilbys også en løsning der du kan beholde din identitet om du surfer på nettet. På denne måten ivaretar Norton ditt personvern på en forsvarlig og tilfredsstillende måte.

McAfee

Det velkjente antivirusprogrammet McAfee er blant de ledende programmene i det internasjonale markedet. Til daglig beskytter McAfee opp mot 450 millioner enheter til enhver tid. På McAfee sine sider kan du enkelt sammenligne de ulike produktene som tilbys, slik at du finner det produktet som passer deg og dine behov best.

Det populære antivirusprogrammet har allerede oppnådd flere internasjonale utmerkelser. Dette gjør at antivirusprogrammet stiller i en klasse for seg selv når det gjelder sikkerhet og tilpasning i forhold til kunder og brukervennlighet. Her tilbys du en tilstrekkelig sikkerhet når du skal benytte dine banktjenester.

Passord og annen personlig informasjon blir effektivt beskyttet, slik at du ikke behøver å engste deg for identitetstyver og andre trusler på nettet. Annonser og andre uønskede reklamer blokkeres tilfredsstillende, slik at du ikke behøver å oppleve forstyrrelser når du jobber eller foretar ærender på nettet.

Antivirusprogrammet McAfee hindrer at skadelige programmer angriper PC-en din når du er pålogget på nettet. Du kan derfor besøke de nettsidene du selv ønsker, uten at du behøver å engste deg for eventuelle trusler. Hvis du jobber på PC-en eller utfører andre viktige ærend, så vil McAfee låse og kryptere de viktigste filene dine ved behov.

Ved et eventuelt tyveri av din PC eller bærbare enhet vil du få muligheten til å fjernlåse og i tillegg slette all personlig informasjon som er lagret. Med dette antivirusprogrammet vil du derfor sikres mot at tyver stjeler identiteten din. Antivirusprogrammet oppdaterer seg automatisk, og det gir en meget god beskyttelse mot virus og andre trusler som til enhver tid kan påvirke din datamaskin.

Antivirus er ofte så billig at det nesten er gratis

Det finnes utallige antivirusprogrammer i det internasjonale markedet i dag som også tilbys nordmenn. De fleste antivirusprogrammer er rimelige i bruk, og mange programmer tilbyr også gratisversjoner som fungerer utmerket som virusbeskyttelse for din PC eller bærbare enhet. Et antivirusprogram er som regel nødvendig for at du skal kunne oppbevare konfidensiell informasjon på din PC eller bærbare enhet.

Hvis du er på utkikk etter de beste gratis antivirusprogrammene som finnes kan du enkelt danne deg et oversiktlig bilde ved å sammenligne de ulike tilbyderne som finnes i markedet. De ovennevnte antivirusprogrammene TotalAV, Panda, BullGuard, Norton Antivirus, og McAfee er alle utprøvd av eksperter.

Dette er antivirusprogrammer som samtlige skårer høyt i forhold til tester der funksjonalitet og sikkerhet måles opp mot hverandre. Disse antivirusprogrammene er også meget rimelige i forhold til andre programmer som finnes i markedet. Du kan i tillegg forsøke programmene gratis før du bestemmer deg om du skal inngå et lengre abonnement.

Det er ingenting som kan måle seg med den følelsen som du gjerne får om du opplever at identitetstyver stjeler og deler personlig informasjon og bilder på nettet. Det er derfor viktig å sikre sine data som personlig innloggingsinformasjon i tilfeller av virus eller andre trusler som finnes på internett. Siden antivirusprogrammene er såpass rimelige, så er de nesten gratis i betalte versjoner også.

Pengene tilbake garanti

De fleste antivirusprogrammene tilbyr dessuten en prøveperiode eller en garanti som gir deg pengene tilbake om du ikke er fornøyd. Det populære og effektive antivirusprogrammet TotalAV gir deg muligheten til å benytte gratis nedlasting av deres produkter på nett. På denne måten får du definitivt et godt antivirusprogram som er enkelt å laste ned på din PC. Er du ikke fornøyd kan du med enkelthet avinstallere programmet etter eget ønske.

De fleste antivirusprogrammene tilbyr et 30 dagers åpent kjøp der du kan avbestille programmet om du skulle ombestemme deg. Det tilbys også alltid gratis kundeservice, slik at du kan få bistand om du behøver dette under installasjonen og ikke minst bruken av antivirusprogrammene.

Hvis du er en av de som daglig bruker mye tid på internett i forbindelse med jobb eller fritid anbefales det at du benytter deg av et antivirusprogram. Antivirusprogrammet behøver ikke å koste penger. Du kan nemlig benytte deg av gratisløsninger som tilbyr nesten like gode tjenester som mange av de betalte programmene.

Med gode og gratis løsninger på markedet er det ikke rart at kravene til de ulike antivirusprogrammene stadig blir høyere. På denne måten utvikles også de mange gratisutgavene, slik at de også imøtekommer brukernes krav i forhold til sikkerhet og brukervennlighet. Betalte program er allikevel såpass billige at de også raskt kan være verdt det.

Sammenlign gratis antivirusprogram

For å finne frem til det antivirusprogrammet som tilfredsstiller deg og ditt bruk på best mulig måte kan det være lurt å sammenligne de ulike programmene. Det er publisert en rekke anmeldelser av rimelige og gratis antivirusprogrammer der du selv kan lese deg til hvilke programmer som kommer best ut av testen.

Du kan også sammenligne de ulike antivirusprogrammene ved å besøke nettstedet der programmene tilbys. Du vil her finne detaljerte fordeler som du effektivt og raskt kan sammenligne med de andre programmene. Ved å velge det antivirusprogrammet du foretrekker best vil du være sikker på at programmet tilfredsstiller forventingene dine.

Derfor er antivirus så viktig

Det er viktig at du finner et antivirusprogram som gir deg en effektiv og langvarig beskyttelse av din PC på best mulig måte. Du vil oppnå flere fordeler ved å installere et gratisprogram på din PC. Et effektivt antivirusprogram lokaliserer, isolerer, og identifiserer eventuelle angrep på maskinen din.

Et antivirusprogram beskytter effektivt mot angrep som omfatter blant annet virus, trojanere, og spionprogramvarer. I verste fall kan et virus føre til at uvedkommende kan stjele personlig informasjon, dokumenter, eller benytte PC-en din til å angripe flere maskiner, slik at flere opplever å få samme virus. Det er viktig å til enhver tid ha installert et antivirusprogram på maskinen din.

Finn et gratis antivirusprogram i dag

Det er i dag nødvendig å sikre din PC, Mac, eller bærbare enhet mot virus og andre trusler som foreligger på nettet. Dagens marked tilbyr uendelige virusbeskyttelsesprogrammer i alle prisklasser. Uavhengig av prisklasse, så vil du derfor uansett finne et antivirusprogram som passer nettopp for deg og ditt behov.

Et godt antivirusprogram beskytter maskinen din mot virus, hacking, og identitetstyveri, slik at du slipper å bekymre deg for uforutsette hendelser. Flere av antivirusprogrammene tilbyr en nedlasting på flere datamaskiner og bærbare enheter på en gang. Enkelte antivirusprogrammer tilbyr dette i sine gratisløsninger, slik at du ikke nødvendigvis behøver å betale mer.

De fleste av programmene som tilbys i dagens marked er i stor grad samkjørte når det gjelder tjenester som tilbys. Som regel vil du erfare at programmene oppfyller krav om beskyttelse mot virus, hacking, og andre trusler som befinner seg på internett.

I tillegg til økt beskyttelse mot ulovlig inntrenging, så vil du også oppleve at du får beskjed om du beveger deg på ubeskyttede nettsider som kan skade maskinen din. Du kan derfor med stor fordel benytte deg av de mange antivirusprogrammene som finnes i dagens marked.

Undersøkelser og tester viser at de mange gratisprogrammene stiller tilnærmet like sterkt som antivirusprogrammene som er priset noe høyere. Dessuten er de betalte versjonene i dag såpass billige at de tilnærmet er gratis antivirusprogrammer også. Dermed har du som bruker mye makt.